DIZAJN

PRINT

PRODUKCIJA

IDEJNO REŠENJE, GRAFIČKI DIZAJN, STORYBOARD, MOTION DESIGN, ANIMACIJA

 

MI SMO TIM KREATIVNIH POJEDINACA OKUPLJENIH OKO ZAJEDNIČKOG CILJA DA IZAĐEMO U SUSRET POTREBAMA NAŠIH KLIJENATA.

U SAVREMENOM POSLOVANJU POSTOJI STALNA POTREBA ZA STVARANJEM I AFIRMACIJOM VIZUELNOG IDENTITETA FIRME, PROIZVODA, USLUGA, ITD.

 

 

ZA SVE KLIJENTE KOJI NEMAJU SVOJU DIZAJN PODRŠKU, NAŠ DIZAJN TIM ĆE U SARADNJI SA VAMA IZRADITI KREATIVNA REŠENJA ZA VAŠ PROMO MATERIJALA I URADITI SVU NEOPHODNU PRIPREMU ZA ŠTAMPU.

 

NAŠE ISKUSTVO U OBLASTI GRAFIČKOG DIZAJNA, ILUSTRACIJA, FOTOGRAFIJA OMOGUĆUJE NAM DA KLIJENTIMA PONUDIMO ZAISTA PROFESIONALNU USLUGU I KVALITETNA REŠENJA.

ŠTAMPA ŠIROKOG FORMATA U UV I LATEX TEHNOLOGIJI, NA MAŠINAMA VISOKE REZOLUCIJE OBEZBEĐUJU ŠTAMPU VRHUNSKOG KVALITETA I VELIKE PRODUKTIVNOSTI.

 

DIGIKOM DIGITALNA ŠTAMPA NUDI JEDINSTVENA REŠENJA ZA OGLAŠAVANJE NA ZATVORENOM ILI U OTVORENOM PROSTORU.

NAŠ KVALITET ŠTAMPE VELIKOG FORMATA JE SAVRŠEN ZA SVE VIDOVE VAŠIH PROMOTIVNIH AKTIVNOSTI.

 

 

 

DIGIKOM VAM NUDI I LASERSKU ŠTAMPU VISOKOG KVALITETA DO SRA3 FORMATA (330x487mm) i PRODUŽENI BANNER FORMAT (330x1200mm)

 

FLAJERI, LIFLETI, BROŠURE, KATALOZI, PROSPEKTI, DIPLOMSKI RADOVI, SEMINARSKI RADOVI, VIZIT KARTE, JELOVNICI, KARTE PIĆA, I MNOGO TOGA DRUGOG MOŽETE DOBITI U NAJKRAĆEM ROKU SA NAJVEĆIM KVALITETOM.

 

 

U SVAKOM ZAHTEVU I PROJEKTU SA POSEBNOM PAŽNJOM VODIMO RAČUNA U POGLEDU TROŠKOVA I ROKOVA IZRADE KOJE KUPAC OČEKUJE.

 

IMAJUĆI NA UMU POTREBE KLIJENATA, NAŠ TIM ISKUSNIH PROFESIONALACA PRUŽIĆE VAM POTPUNU PODRŠKU U REALIZACIJI VAŠEG CILJA, OD IDEJNOG PROJEKTA DO FINALIZACIJE.

UZ BRZU I POVOLJNU USLUGU, UČINIĆEMO VAŠ BREND VIDLJIVIM NA SVIM MESTIMA KONTAKTA

 

OD IDEJNOG REŠENJA, PREKO DIZAJNA DO MONTAŽE NA TERENU, BEZ OBZIRA DA LI JE U PITANJU PROMOTIVNA KAMPANJA U PROMETNOJ ULICI, NA PROMETNOM TRGU, U TRŽNOM CENTRU, PRODAVNICI, NA SAJMU...ILI JE U PITANJU UNUTRAŠNJE ILI SPOLJAŠNJE BRENDIRARANJE PRODAJNIH OBJEKATA ILI POSLOVNIH PROSTORIJA, IZRADA AUTOGRAFIKE ILI  SVETLEĆIH REKLAMA...U SARADNJI SA VAMA I VAŠIM TIMOM PONUDIĆEMO VAM NAJKVALITETNIJA REŠENJA, PO SISTEMU KLJUČ U RUKE.